Interview s upírem

29. listopadu 2013 v 19:39 | Paulina |  Recenze filmů



Interview s upírem

Tento snímek byl natočen v rámci soutěže Můj příběh v jedné minutě,
po shlédnutí jsem se smála ještě dobrou půl hodninu a dotěď jsem velice vděčná kamarádce jenž mi ho ukázala.
Proto doufám, že by se tento snímek mohl líbit i Vám.


A co si budeme napmlouvat hlaní role sexy upíra se bude zamlouvat především nám děvčatům. :D




 

Hodnocení filmů aneb ... Whaaat?

3. května 2012 v 19:20 | Paulina |  My Diary


OH SHIT

Tak těmito slovy reguji na některá hodnocení a recenze filmů na webech.

Nikdy jsem nikomu nebrala jeho názor a Bože chraň, abych s tím někdy začínala.
Spíš mi vadí u některých uživatelů způsob, jakým ty filmy hodnotí.

A už teď upozorňuji "NE" nejsem rozhořčený fanoušek, který chce poučovat.
Vždyť přece i já mám blog zaměřený na recenze a to nejsem zrovna nějaká umělecká vystudovaná duše.
A dělám to především pro zábavu.

Ať si lidé na weby píší co chtějí, ať se třeba do krve hádají o tom, že je to ta největší sra*ka všech dob,
ale ať u toho používají prokrista svůj prozatím ještě fungující mozek.
Někteří uživatelé si pletou hodnocení, celovečerních filmů ala. Sherlock Holmes, Počátek, Avatar…)
s hodnocením rodinných komedií, kreslených či amatérských filmů atd.

Tak či tak u amtérkých filmu hodnotí často film i kamarádi filmařů, kteří hodnotí film na 100%,
jen, aby "neurazily"... zkustě být upřímní, takhle lidi neposunete nikam...

Takže

Zaměřte se na daný film, před zhlédnutím se podívejte, pro koho je film určen, jaký je to filmový žánr,
o čem film bude, kdo v něm hraje atd.

Nedívejte se na Princeznu ze mlejna, když ve skutečnosti by jste byli
nejradši, kdyby tam přikráčel Hanibal princeznu ohlodal, z vodníka se stal krvežíznivá zombie
a z čerta by se vyklubal masochista a z knížepána nekrofil.

"Pokud jste dočetli článek dokonce a neusnuli jste, zasloužíte si pět a půl značky Whirlpool."
(RED DWARF)


Willow Smith aneb "Kam ten svět spěje?"

30. ledna 2011 v 17:29 | Paulina |  Zpěvačky

kelly-clarkson-team.blog.cz

Desetiroční Willow Smith se rozhodla se prosadit ve světě showbiznisu.
Nechce být pouhopouhou dcerou mega star Willa Smitha. 
A vydává svůj první singl Whip My Hair.
Co se děje, že dětské hvězdy jsou čím dál populárnější? Nejde mi to do kebule.
Proč chce někdo zahazovat svoje dětství?
Já v jejích letech jsem si hrála většinou s klukama na hřišti fotbal
a pak jsem dováděla do noci na hřišti a došla domů s dírama v kalhotech
a odřeným loktem. Nechápu co je to za trend, ale vůbec se mi to nelíbí.

Možná jí to teď nepřijde, ale za pár let bude zřejmě dost litovat. 
V klipu Whip my Hair si hraje až přehnaně na dospělou což jí u mě 
na popularitě nijak zvlášť nepřidává. No a navíc, aby toho náhodou nebylo
málo tak jí samotný Jay-Z propaguje album.
"Jay-Z opravdu uvítal naši spolupráci a ukázal mi, že nahrávací studio není jenom místo, kde se jen mluví o práci, ale místo kde je legrace." říká Willow.

No uvidíme za pár let. Já osobně se vůči tomuto trendu stavím negativně.

Video

Omlouvám se za nízkou kvalitu videa.

Jaký máte názor na Willow vy?
 


Lady Gaga nám dá přičichnout k spermatu

30. ledna 2011 v 15:59 | Paulina |  Zpěvačky

kelly-clarkson-team.blog.cz

LadyG vyvíjí parfém s charakteristickou vůní spermatu. Koho to překvapilo?
Mě tedy rozhodně ne a ani bych se nedivila, kdybychom od ní dostali parfém s
vůní něčeho o moc horšího. To sem psát raději nebudu, to si snad každý domyslí.
Nicméně Gaga oslovila osmadvacetiletého návrháře vůní Rada Houraniho, jenž má
teď nelehký úkol vytvořit parfém s typickou vůní tělních tekutin a tedy tím i krve.
Tak tedy moment. ... Jo tak tohle mě zaskočilo!
Kdo by proboha chtěl vonět jako sperma a krev?
Jsem zvědavá jestli tento parfém, který bude distibuovat firma Coty Inc. a jenž se
na světlo světa dostane roku 2012 uvidím u nějaké ženy v kabelce.
Jedno je, ale jasné moc se k ní přibližovat určitě nebudu.

Jaký je váš názor?

Kopírování zakázáno!


Miley Cyrus aneb věčné téma (Můj názor a čistá pravda)

30. ledna 2011 v 14:59 | Paulina |  Zpěvačky
kelly-clarkson-team.blog.cz


Miley Cyrus, jméno, které zná snad každý a jež vzbuzuje poprask nebo odpor.
Můžeme ji milovat i nenávidět a zajímavé je, že nic mezi tím snad ani není.
Co se týče mě, patřím do druhé skupiny. Ale rozhodla jsem se, že ji nebudu jen shazovat,
nač by mi to taky bylo? Snad pro pocit uspokojení? ... Snad, ale o to zrovna teď nestojím.
Není to přeci nejhorší člověk na světe!

Sem tam narazím na blog či webovou stránku s Miley, upřímně ihned prchám,
ale někdy se jen tak ze zvědavosti kouknu co se děje a co Miley předvede tentokrát.
Už jako bych slyšela: A co by měla jako předvádět?"
Skandálů kolem Miley bylo myslím už dost. Přes soukromé fotky,
na kterých si zvesela vystrkuje zadek a podprsenku, pak četné románky
až po kouření marihuany s přáteli (mimochodem takové přátele bych fakt nechtěla mít)
a lesbický polibek konče.

Mnoho lidí se domnívá, že se s Miley stala svým chováním další
Lady Gagou nebo Ke$hou. Já si však myslím, že Miley prostě jen dospívá.
Každý teenager si chce života jednoduše užít a tak se bouří, chová se dětinsky a nevyzrále. Nebude od věci, když řeknu, že tohle je přesně popsaná Miley.
Určitě se nemýlím, když někdo z vás namítne, že on se nefotí v takových polohách atd.
Každý jsme, ale jiný a tak máme i jiné priority. Miley to má stižené tím,
že je mediálně slavná a tím přichází o své soukromí. Navíc se teď pokouší vymanit
se z oběti hodné holčičky ze seriálu Hannah Montana a ukázat světu, že je už dospělá dívka.
No přiznejme si taky fakt, že to nedělá zrovna ukázkově. Nevím, jestli si myslí,
že když si ve videoklipu pro písničku Can't Be Temed navlíkne latex a peří,
že ji všichni budou považovat za dospělou? Spíš za nevyzrálou!

Miley, jak už jsem řekla, není jen špatný člověk. Aktivně se věnuje charitě
a tím svou slávou dokázala, někomu pomoci nebo rovnou mu zachránila život.

Rupert Grint a jeho vlasy aneb "Nechci být už zrzek!"

29. ledna 2011 v 20:49 | Paulina |  Herci
stars-recenze.blog.cz

stars-recenze.blog.cz

Jak už to tak vypadá, Rupert se rozhodl říct: "Pápá" svým zrzatým vlasům.
Grint, který je slavný hlavně díky sáze o mladém čaroději
Harry Potterovi si nechá přikouzlit nový účes přesně podle svého gusta.
Nemám nejmenší tušení, co s nimi provede. Nejsem si
ani jistá jestli udělá dobře, když půjde do jiné barvy vlasů. 
No možná, až ho uvidím s novým účesem, se budu tlouct do hlavy a bude se
mi o jeho kadeřích i zdát, ale prozatím si našeho dvaadvacetiletého
"Rona" nedokážu představit v jiné barvě ani střihu.

"Právě se chystám, že si hlavu oholím zcela nebo alespoň obarvím. Lidé mě většinou poznávají právě kvůli těm vlasům. Jsem pyšný na to, že jsem zrzek, zvláštní je, že mě kvůli tomu nikdy nikdo moc nešikanoval. Ale už prostě potřebuju změnu."

Přesně těmito slovy komentoval svoje rozhodnutí.

Jaký je váš názor?

Welcome to my re-open blog

29. ledna 2011 v 19:49 | Paulina |  Site
kelly-clarkson-team.blog.cz

Před rokem jsem se rozhodla založit si blog ve, kterém budu psát
nejen recenze filmů a CD, ale také se budu vyjadřovat k událostem ze světa
celebrit a komentovat jejich počínání, jak v dobrém, tak ne zrovna v růžovém světle.

Rozhodně nečekejte, že si budu dělat servítky.
Naprosto otevřeně budu říkat svůj názor, se kterým se nemusíte ztotožňovat.
Každý máme svůj názor a já se o ten svůj ráda podělím.

Budu jen ráda, když se zapojíte do diskuse a budete se také vyjadřovat.
Doufám, že můj přístup oceníte a budete se rádi vracet a povídat si třeba
i s ostatními lidmi. Možná mě nebudete mít rádi za určité věci, co napíšu,
ale jak už jsem psala, neberte si to k srdci a berte to spíš jako názor jedné strany.

****
Co se týče návratu

Někteří z vás se nejspíš divý, proč jsem tu rok nebyla, ale odpověď je jednoduchá.

Tento blog se pomaličku měnil spíše v blog o mé oblíbené zpěvačce
Kelly Clarkson a jednoho dne jsem se rozhodla založit si nový s jiným názvem,
který by lépe demonstroval jeho zaměření. No a tak jsem tento blog jednoduše opustila.
Nicméně jsem ho nedokázala zrušit a každé 3 měsíce jsem se na něj přihlašovala,
aby mi ho nezrušili. (blogeři moc dobře ví, o čem mluvím) Před 4 dny jsem se
 však rozhodla vrátit a dát blogu nový kabátek.
Všechny dřívější rubriky byly smazány a jsou teď nahrazeny novými.
Jinak řečeno jsem opět na startovní čáře.

Tento sloh uzavřu už jen pár větami.
Děkuji všem, co jste mi na začátku pomáhali a bez kterých bych se nedokázala odrazit.

Děkuji -> Gregovy (BLOG), Mytzovi (BLOG), SiMiCe (BLOG) a spoustě dalším lidem.
(Myslím, že pokud si tento článek přečtou, budou vědět o koho se jedná. :))

Přeji příjemnou zábavu strávenou na tomto blogu.

Webmiss: Paulina :)



Recenze - Marley and Me (Marley a já)

29. ledna 2011 v 16:09 | Paulina |  Recenze filmů


Originální název .... Marely & Me
Filmové žánry .... Komedie / Romantický / Drama / Rodinný
Země vzniku .... USA 2008
Délka filmu .... 115min

Režije .... David Frankel
Hrají .... Owen Wilson, Jennifer Aniston, Alan Arkin, Kathleen Turner, Eric Dane

Motto: Všechno bylo perfektní, dokud se neobjevil Marley...

kelly-clarkson-team.blog.cz


Tento film jsem si opravdu zamilovala a to nejen pro to, že zde hrají mí oblíbení herci
(Jennifer Aniston a Owen Wilson), ale hlavně pro zpracování filmu
a jeho dojemnou stránku, které se nic nevyrovná.
Komu se na konci filmu aspoň trošku nezaslzely očije prostě citový otupělec
s čímž už nikdo už nic neudělá. ... Bohužel, je mi líto

Owena určitě znáte s filmů Zámek hrůzi, My dva a křen, Noc v muzeu 2, Fotr je lotr,
či v úžasné westernovce Tenkrát na východě. Jennifer si zahrála například ve filmu
Objek mé lásky, dále v úžasném seriálu Přátelé,
Až tak moc tě nežere, Láska na druhý pohled nebo ve skvělém filmu Rozchod!

A teď zpět k filmu.
Owen i Jennifer se k tomuto filmu opravdu hodí nejen díky svým
excelentním hereckým výkonům, mnoholeté zkušenosti, ale i díky svému charisma
a přístupu k práci. Stručně řečeno, působí jako opravdový pár, který by
za normálního života, opravdu mohl existovat. (To moc stručné nebylo co :D)
Kdo však nejste zrovna příznivci filmů, určitě si pořiďte knihu Marley & Me,
kterou napsal John Grogan. Je to příběh podle skutečné události,
kterou si John sám prožil! Proto si myslím, že jak film, tak kniha si
dvojnásobně zaslouží vaši pozornost, už jenom
pro ten pocit, že se díváte či si čtete skutečný příběh z života.